• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ось і стартував навчальний рік в дитячому садку

Ось і стартував навчальний рік в дитячому садку

2019-09-12

/Files/images/День знань.png

Дитячий садок - то неповторна й самобутня країна малечі. Це той світ, у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того, як їй тут ведеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і всієї країни.

У вересні для дітей почався цікавий та пізнавальний освітній процес. Дитячий садочок з любов’ю зустрічає своїх вихованців: інструктор з фізкультури який перевіряє: чи гарна фізична підготовка у наших дошкільнят; музичні керівники відчиняють двері до чарівної країни «Музики»; вчителі-логопеди та вчителі-дефектологи налагоджують чисте вимовляння звуків та мовлення дитини; спілкуючись з практичним психологом дошкільнята швидше проходять адаптаційний період.

А вихователі в групових приміщеннях створили всі необхідні умови для якісної організації життєдіяльності дітей, предметно-ігрове середовище яке сприяє всебічному розвитку вихованців та відповідає вимогам Базового компоненту дошкільної освіти та Програми розвитку дітей дошкільного віку «Українське дошкілля».

Педагогічний колектив та батьки вихованців- це єдиний організм об’єднаний спільною метою, гуманними стосунками та високою відповідальністю. Адже, сім’я була і лишається головним осередком, де відбувається становлення і розвиток особистості дитини.

Батьків та колектив дошкільного закладу вітаємо з початком навчального року!!! Успіхів усім! І дорослим і малим!

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi