• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виставка новорічних поробок "Техноялинка 2020"

Виставка новорічних поробок "Техноялинка 2020"

2019-12-24

/Files/images/Ялиночка (2).jpg

З кожним днем все ближче і ближче наближається до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти, - пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань, а ще – свято добра, родинного затишку. Підготовка до цього свята в дитячому саду йде в самому розпалі. Вже давно прикрашені групи та інші приміщення дитячого садка, вбираються ялинки.

У ЗДО № 32 «Перлинка» у ці святкові дні проходить виставка новорічних поробок «Техноялинка 2020», на якій у всій зимовій красі представлено розмаїття новорічних прикрас та композицій. Вироби для виставки готували працівники закладу та батьки разом зі своїми малюками, втілюючи свої задуми у новорічних композиціях. Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки. Всі, хто завітав на виставку були вражені творчістю, фантазією, різноманіттям матеріалів, з яких були виготовлені новорічні прикраси.

Адміністрація та колектив ДНЗ № 32 висловлює подяку батькам за розуміння та активну участь у виставці новорічних поробок.

Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе добробут та благополуччя в Ваші сім’ї, мир та затишок у Ваші оселі, достаток та радість у Ваші родини. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях, та надії на краще майбутнє.

/Files/images/Ялиночка (3).jpg

/Files/images/Ялиночка (1).jpg

/Files/images/Ялиночка (4).jpg

/Files/images/Ялиночка (5).jpg

/Files/images/Ялиночка (6).jpg

/Files/images/Ялиночка (7).jpg

/Files/images/Ялиночка (8).jpg

/Files/images/Ялиночка (9).jpg

/Files/images/Ялиночка (10).jpg

/Files/images/Ялиночка (11).jpg

/Files/images/Ялиночка (13).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi