• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Секція завідувачів ЗДО міста з проблеми "Організація освітнього процесу з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти"

Секція завідувачів ЗДО міста з проблеми "Організація освітнього процесу з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти"

2021-01-21

/Files/images/Завідувач (1).png

20 січня 2021 року педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №32 «Перлинка» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено, у форматі ZOOM-конференції, секцію керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Організація освітнього процесу з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти».

Керівник закладу Юрченко Л. О. ознайомила колег з організацією освітнього процесу з дітьми з особливими освітніми потребами в групах компенсуючого типу та інклюзивних групах, вихователь-методист Ольшевська Ж. Ю. – з організацією роботи команди психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в закладі дошкільної освіти.

/Files/images/січень.jpg

/Files/images/січень 1.jpeg

Змістовну інформацію про використання інноваційних технологій в корекційно-розвитковій роботі в групах компенсуючого типу та інклюзивних групах надала учитель-логопед Щербина З. О. Про значення сенсорної інтеграції в розвитку дітей з ООП, розкрила учитель-логопед Семенюк М. О.

/Files/images/січень 3.jpg

/Files/images/січень 4.jpg

Практичний психолог Олтаржевська Л. В. проінформувала про особливості консультування батьків дітей, що мають особливості психофізичного розвитку.

/Files/images/січень 5.jpg

Керівники отримали рекомендації щодо організації корекційно-розвиткової роботи з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти.

/Files/images/січень 6.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi