• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо авторський колектив закладу дошкільної освіти з отриманням грифу МОН України!

Вітаємо авторський колектив закладу дошкільної освіти з отриманням грифу МОН України!

2024-03-18

/Files/images/Пос.jpeg

Посібник "Діти з розладами аутистичного спекрта: комплексний підхід", розроблений авторським колективом Білоцерківського закладу дошкільної освіти №32 "Перлинка": (Л. О. Юрченко, директор, Л. В. Олтаржевська, практичний психолог, С. В. Худак, учитель-логопед, Н. М. Мягких, учитель-логопед, Т. А. Малюченко, учитель-логопед Білоцерківського закладу дошкільної освіти №35 "Вербиченька"), отримав схвалення у другому його виданні для використання в освітньому процесі рішенням експертної комісії зі спеціальної педагогіки від 21 листопада 2023 року (протокол №10) за порядковим номером 6.0036-2023 у каталозі надання грифів (лист ІМЗО від 23.11.2023 р. №21/10-919).

У посібнику відповідно до Базового компонента дошкільної освіти подано комплексний підхід у корекційно-розвитковій роботі з дітьми, які мають розлади аутистичного спектра, традиційні та інноваційні методи, прийоми корекції аутистичних проявів, зразки ігор, а також орієнтовне перспективне планування корекційно-розвиткової роботи.

Посібник адресований фахівцям психолого-педагогічного профілю, які опікуються проблемами дітей із розладами аутистичного спектра: вчителям-дефектологам, учителям-логопедам, практичним психологам, вихователям корекційних та інклюзивних груп.

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi